Prie anksčiau aštuntfinalio barjerus perlipusių Milano klubų – „Milan“ ir „Inter“ – trečiadienį prisijungė ir „Napoli“.

Užtikrintai Italijos čempionate pirmaujanti ekipa namuose antrą kartą pranoko Frankfurto „Eintracht“ – šįsyk rezultatu 3:0.

Po įvartį abiejuose kėliniuose pelnė pagrindinis šeimininkų snaiperis Victoras Osimhenas, tašką nuo 11 m žymos padėjo Piotras Zielinskis.


Pirmą akistatą išvykoje 2:0 laimėję Luciano Spalletti auklėtiniai jau užfiksavo geriausią pasiekimą Čempionų lygoje per visą klubo istoriją.

Beje, dėl pirmosiose poros rungtynėse kilusių neramumų vokiečių aistruoliams buvo uždrausta keliauti paskui savo numylėtinius į Neapolį.

Tačiau šimtai jų vis tiek suplūdo į Pietų Italijos didmiestį, kuriame siautėjo trečiadienį – ne tik susikibo su vietos sirgaliais, bet ir padegė policijos automobilį, mėtė fakelus į pareigūnus, gąsdino praeivius ir prekybininkus.


Kitas aštuntfinalis tarp Madrido „Real“ ir „Liverpool“ taip pat baigėsi be didesnės intrigos.

Namų sienas gynusiems Ispanijos čempionams visiškai pakako jau išvykoje susikrautos persvaros (5:2), o trečiadienį jie pasiekė dar vieną pergalę – 1:0.

Arčiausiai tikslo pirmame kėlinyje buvo „Real“ saugas Eduardo Camavinga, nuo kurio tolimo šūvio gelbėjo ir pirštų galais kamuolį siekęs vartininkas Alissonas, ir skersinis.

Po pertraukos idealią progą iššvaistė Karimas Benzema, vis dėlto 78-ą min. pasinaudojęs Viniciuso perdavimu prancūzas mušė savo įvartį.


Čempionų lygos ketvirtfinaliuose titulą ginantis „Real“ bus vienintelis Ispanijos atstovas. Šį etapą pasiekė dvi Anglijos komandos – „Manchester City“ ir Londono „Chelsea“ – bei po vieną Portugalijos (Lisabonos „Benfica“) ir Vokietijos (Miuncheno „Bayern“) klubą.

Ketvirtfinalių ir pusfinalių burtai bus ištraukti penktadienį.

Čempionų lygos finalas vyks birželio 10 d. Stambule (Turkija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją