Tai reiškia, jog pilnas ir suformuotas trenerių štabas atrodo taip – vyriausiajam treneriui Edgarui Jankauskui talkins asistentai Andrius Velička ir Vaidas Sabaliauskas, fizinio rengimo treneris Georgas Freidgeimas, vartininkų treneris Audrius Paškevičius bei analitikai Rokas Pranaitis bei Marius Babravičius.

M. Babravičius jau buvo rinktinės trenerių štabe, kai 2016-2018-aisiais rinktinėje dirbo su tuomet nacionalinei komandai taip pat vadovavusiu E. Jankausku.

„Tikrai malonu vėl prisijungti prie rinktinės, esu dėkingas treneriui Edgarui Jankauskui už pasitikėjimą, kad jis vėl nori matyti mane rinktinės trenerių štabe.

Grįžtu su šiek tiek kitokiu amplua, kaip treneris asistentas – analitikas, jau vien dėl to, kad bus įgyvendintos kitos inovacijos, kaip atsarginių suolelio tiesioginio vaizdo turėjimas, taip pat bus galima perduoti informaciją tiesiogiai ant suolo, daugiau prisidėsiu ir prie treniruočių proceso ir bandysiu įnešti savo jau sukauptas žinias“, – kalbėjo M. Babravičius.

Futbolo specialistas taip pat dirba ir Danijos klube „Koge“.

„Buvo nepaprasta tai suderinti su klubu, ieškojome sąlyčio taškų ir labai džiaugiuosi, kad galutiniame taške tuos taškus pavyko surasti ir prisijungti prie rinktinės trenerių štabo“, – akcentavo jis.

Rinktinė į pirmąją šių metų stovyklą susirinks jau kitos savaitės pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją