Prieš atsakomąsias rungtynes PSG lyderis teigė, kad favoritė yra Paryžiaus komanda, tačiau tokia ji buvo iki užfiksuojant kitokį, nei laukta, rezultatą. PSG pralaimėjo 0:2 ir baigė pasirodymą šio sezono Čempionų lygoje.

„Bayern“ subūrė komandą, galinčią laimėti Čempionų lygą. O mums šis etapas, matyt, yra daugiausia, ką galėjome pasiekti“, – kalbėjo K. Mbappe ir pridūrė, kad dabar visą dėmesį grįžus reikės skirti Prancūzijos čempionatui.

„Bayern“ strategas Julianas Nagelsmannas po pergalės tvirtino, kad tik derinant kokybę su aistra ir emocijomis galima pasiekti viską. „Bundeslygoje yra daugybė komandų, kurios visuomet turi milžinišką nusiteikimą žaisti prieš „Bayern“. Jei tai atsiranda ir mūsų žaidime, tuomet esame neįtikėtinai geri. Jei to nėra, turime visąlaik bijoti, o juk tai nėra būtina.

„Mums nepavyko geriausiais momentais pelnyti įvarčius. Pirmoji rungtynių dalis buvo labai gera, buvome konkurencingi. Deja, mums nepavyko išnaudoti situacijų, – po pralaimėjimo kalbėjo PSG strategas Christophe'as Galtier. – Antroje dalyje praleidome kvailą įvartį. Tokiame lygyje negalime sau to leisti.

Anot jo, nereikėtų gėdytis ilgiau įžaisti kamuolį.

„Nežinau, ar tai yra pamoka, kurią turime išmokti, tačiau neabejotinai tai yra didelis nusivylimas. Abejose rungtynėse turėjome netekčių, kurios mus padarė silpnesniais. Žinoma, kad visi nusivylę, nes su atsakomosiomis rungtynėmis siejome daug vilčių“, – kalbėjo jis.

PSG treneris kol kas nenorėjo kalbėti apie savo ateitį komandoje, kuri priklausys nuo galutinių sezono rezultatų ir klubo prezidento.

Paryžiaus ekipos gynėjas Danilo Pereira pripažino, kad „Bayern“ buvo stipresnė komanda: „Turėjome šansų pirmoje rungtynių dalyje, tačiau jų neišnaudojome. Po to padarėme klaidą. Labai sunku iškristi, tačiau tokia yra Čempionų lyga. „Bayern“ – labai atletiška komanda, laiminti daug dvikovų. Nerandu daugiau žodžių. Mes toliau turime gerinti savo žaidimą. Juk turime puikių žaidėjų, galinčių kartu augti.“

Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių rezultatai:

„AC Milan“ – „Tottenham“ 1:0; 0:0

„Paris Saint Germain“ – Miuncheno „Bayern“ 0:1; 0:2

Dortmundo „Borussia“Londono „Chelsea“ 1:0; 0:2

„Club Brugge“ – „Benfica“ 0:2, 1:5

Frankfurto „Eintracht“ – „Napoli“ 0:2

„Liverpool“ – Madrido „Real“ 2:5

„RB Leipzig“ – „Man City“ 1:1

Milano „Inter“ – „Porto“ 1:0

Kitos atsakomosios aštuntfinalio rungtynės – kovo 14-15 dienomis. Kovo 17-ą dieną bus traukiami Čempionų lygos ketvirtfinalio ir pusfinalio burtai.

2022-2023 metų sezono Čempionų lygos finalas vyks birželio 10-ą dieną Stambulo „Ataturk Olympic“ stadione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją