Permainingame mače žalgiriečiai namuose 2:3 (2:2) pralaimėjo Telšių „Džiugo“ komandai.

„Rungtynės nelaimėtos ir tai jau yra didelis minusas. Detaliai analizuosime šią akistatą. Ką mes darėme ne taip, ką darėme blogai. Reikia atiduoti pagarbą priešininkui.

Jis turėjo savo filosofiją, padarė daug sunkaus darbo. Galima sakyti kad atsidavimu nusipelnė pergalės. Negalima sakyti, kad mes nenorėjome, nesistengėme. Bet mums daug kas nepavyko. Žinoma, didelis klaidų skaičius privedė prie rezultato“, – kalbėjo V. Čeburinas.

Du įvarčius „Žalgiris“ praleido po standartinių situacijų, o trečiojo įvarčio atveju tiesiog atidavė kamuolį tiesiai varžovų žaidėjui, kuriam beliko įmušti vienas prieš vieną.

Paklaustas ar trūko koncentracijos, treneris atsakė: „Koncentracija nėra tas tinkamas žodis. Nebuvome pasiruošę tokiai įvykių sekai. Žiūrint į žaidimą, klydome ir kuriant. Dėl to tie įvarčiai ir atėjo.“

Antrąsias rungtynes „Optibet A lygoje“ Lietuvos čempionai žais kovo 11 d. prieš Gargždų „Bangą“.

Rungtynių santrauka:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)