„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sąmoningai laukė viešo LFF bei LFTA pripažinimo dėl rungtynių metu padarytos grubios klaidos, galėjusios turėti įtakos dvikovos pabaigai. Pasak šio pranešimo, rungtynių metu dirbę ir grubiai suklydę asmenys bus suspenduoti.

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas po rungtynių taip pat svarstė teikti protestą, tačiau to daryti negalėjo pagal LFF Drausmės kodekso 32-ąjį ir 89-ąjį straipsnius. Remiantis jais:

Rungtynių teisėjo aikštėje priimami sprendimai yra galutiniai ir negali būti drausminių organų peržiūrimi.

Negali būti pateikti protestai dėl rungtynių teisėjo priimtų sprendimų rungtynių metu.

„Drausmės kodeksas yra toks, koks yra, tad rungtynių protesto teikti negalėjome net to norėdami – rungtynių metu priimti teisėjų sprendimai negali būti keičiami.

Kaip bebūtų, nesiruošiame visko taip paprastai palikti ir sieksime, kad atsakingos institucijos ir asmenys prisiimtų atsakomybę.

Jaučiame pareigą kovoti už save, už klubą ir už visus „Kauno Žalgirio“ gerbėjus“, – sakė klubo prezidentas Mantas Kalnietis.

„Kauno Žalgirio“ klubas LFF ir LFTA taip pat pateikė prašymą futbolo bendruomenę viešai informuoti apie vasario 26 d. minėtose LFF Supertaurės rungtynėse dirbusių teisėjų darbo įvertinimą bei jiems skirtas sankcijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)