C. Ronaldo per šventės ceremoniją dėvėjo Saudo Arabijos nacionalinius drabužius, o ant peties šauniai buvo paguldęs tradicinį arabų kardą.

„Al-Nassr“ klubas portugalą į Vidurio Rytus prisiviliojo už pasakišką sumą – 196 mln. eurų per metus. Nenuostabu, kad futbolininkas deda nemažai pastangų, jog parodytų dėmesį vietos kultūrai.

Imamas Muhammadas Bin Saudas padėjo 1727 metų vasario 22 dieną įkurti Saudo Arabijos valstybę. Praėjusiais metais šios šalies karalius Salmanas paskelbė vasario 22-ąją nacionalinės šventės diena. Ji švenčiama 4 dienas, renginiai vyksta ir „Al-Nassr“ komandos „Mrsool Park“ stadione.

Ronaldo užfiksuotas per šventę geriantis tradicinį arabų gėrimą, dėvintis tradicinius Saudo Arabijos drabužius ir laikantis kardą. Portugalas plačiai šypsojosi.

Savo „Twitter“ paskyroje jis pasveikino Saudo Arabiją ir pasidalino, kad jam dalyvauti tokioje šventėje buvo įspūdinga patirtis.

Penkis kartus „Ballon d'Or“ laimėtojas prisijungė prie „A-Nassr“ klubo praėjus vos kelioms dienoms po to, kai Lionelis Messi su Argentinos rinktine kaimyniniame Katare kėlė ant rankų pasaulio čempionų taurę.

C. Ronaldo pirmąjį savo įvartį pelnė rungtynėse su „Al-Fateh“, o savo komandos kapitono ir žvaigždės statusą įtvirtino pelnęs keturis įvarčius dvikovoje su „Al-Wehda“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją