Įvarčių lenktynėse PSG galiausiai triumfavo 4:3 (2:1) ir nutraukė trijų iš eilės pralaimėjimų seriją.

Dvikovoje Lilio ekipa atsiliko 0:2, tačiau sugebėjo atkurti intrigą. Paryžiaus komandai pergalę lėmė laisvasis Lionelio Messi įvartis 90+5 min.

Pergalė nebuvo tokia saldi PSG klubui – 51-ą min. brazilas susižeidė ir buvo pakeistas. Dvikovoje su Benhaminu Andre aikštės viduryje nukentėjęs Neymaras sulaukė gydytojų pagalbos ir norėjo tęsti rungtynes, vis dėlto nusprendė nerizikuoti ir atsigulė į neštuvus.

Prieš brazilų puolėją dar vieną keitimą dėl traumos PSG atliko 31-ą min., kai aikštę buvo priverstas palikti Nuno Mendesas.

Įdomu, kad po trečio OSC įvarčio tribūnose atsistojęs PSG techninis direktorius Luisas Camposas nusileidęs prie aikštės aprėkė žaidėjus.

Galbūt tai paveikė Paryžiaus komandą, nes ši pradėjo galingas puolimo bangas, o pergale pasirūpino K. Mbappe ir Lionelis Messi.


Kovo 8 dieną PSG žais atsakomąsias Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes su Miuncheno „Bayern“. Kol kas neaišku, ar tuo metu jau galės žaisti Neymaras.

PSG 4 – 3 Lilio OSC

11' [1 – 0] Kylianas Mbappe
17' [2 – 0] Neymaras
24' [2 – 1] Bafode Diakite
58' [2 – 2] Jonathanas Davidas 11 m baud.
69' [2 – 3] Jonathanas Bamba
87' [3 – 3] Kylianas Mbappe
90+5' [4 – 3] Lionelis Messi

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją