Vilniaus „Žalgiris“ savo aikštėje 4:1 (2:0) įveikė praėjusiame sezone Pirmoje lygoje antrą vietą užėmusį Klaipėdos „Neptūną“. Du įvarčius žalgiriečiams pelnė Romualdas Jansonas, po kartą pasižymėjo Gustas Jarusevičius ir Nauris Petkevičius. Klaipėdiečių gretose pasižymėjo Paulius Lotužys.

Žalgiriečiai šiose rungtynėse vertėsi be šešių traumuotų žaidėjų, o komandos gretas papildė potencialus naujokas Adama Fofana.

„Kauno Žalgiris“ paskutinėse kontrolinėse rungtynėse 2:0 (0:0) įveikė Kauno „BE1 NFA“ ekipą. Tai buvo penktoji kauniečių pergalė per septynis kontrolinius mačus.

Roko Garasto auklėtiniai varžovų gynybą pramušė tik 60 minutę,kai nuo varžovų patogiai atšokusį kamuolį stipriu smūgiu į vartus pasiuntė Xabi Auzmendi.

75 min. į svečių komandos vartus krito ir antrasis įvartis. Puikiai individualiai sužaidęs Abdulgafaras Opeyemi atliko perdavimą, po kurio žalgiriečių persvarą padvigubino ir pergalę įtvirtino Nerijus Valskis.

Vasario 26 d. Vilniaus „Žalgiris“ ir „Kauno Žalgiris“ sostinės „Sportimos“ manieže stos į kovą dėl LFF Supertaurės.

Pergalę kontrolinėse rungtynėse šventė ir „Panevėžio“ komanda. Gino Lettieri treniruojama ekipa šeštadienį „Žemynos“ progimnazijos stadione 4:1 (2:0) įveikė Kėdainių „Nevėžį“.

Nugalėtojams du įvarčius įmušė Pijus Širvys, po vieną pridėjo Ariagneris Smithas ir Sebastianas Rinconas. Svečiams iš Kėdainių garbės įvartį baigiantis mačui pelnė Lukas Berednikovas.

Vasario 24 dieną „Panevėžio“ komanda „Žemynos“ progimnazijos stadione susigrums su „Jelgava“ futbolininkais. Tai bus paskutinis – aštuntasis – panevėžiečių kontrolinis mačas prieš artėjantį sezoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją