Tik 10-ąją vietą Anglijos čempionate užimantys Grahamo Potterio auklėtiniai pralaimėjimu pradėjo Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas. „Mėlynieji“ pirmosiose aštuntfinalio rungtynėse svečiuose 0:1 krito prieš Dortmundo „Borussia“.

Įtemptose rungtynėse gausiai ir garsiai savų sirgalių palaikomi vokiečiai atliko mažiau smūgių į vartų plotą (2-8), bet sugebėjo pelnyti vienintelį įvartį. 63-ąją minutę varžovų gynėjus ir vartininką už savęs paliko bei kamuolį į vartus pasiuntė Karimas Adeyemi.

80-ąją minutę labai arti išlyginamojo įvarčio buvo „Chelsea“ gynėjas Kalidou Koulibaly, tačiau jo smūgiuotą kamuolį nuo pat vartų linijos numušė Emre Canas.

Rungtynių pabaigoje įvyko masinis komandų susistumdymas. Po „Borussia“ atstovo Juliano Ryersono pražangos geltoną kortelę teisėjas rodė ne tik jam, bet ir konfliktą greta atsarginių suolelių pakursčiusiems Nicklasui Sule bei Masonui Mountui.


Kitose aštuntfinalio rungtynėse Lisabonos „Benfica“ išvykoje 2:0 nugalėjo „Brugge“ klubą. 51-ąją minutę 11 metrų baudinį realizavo Joao Mario, o 88-ąją minutę portugalų persvarą padvigubino Davidas Neresas.

Atsakomieji šių aštuntfinalių mačai bus žaidžiami kovo 7-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)