Šiuo metu „Arsenal“ ir „Manchester City“ skiria 6 taškai, tačiau Pepo Guardiolos auklėtiniai sekmadienį dar stos į dvikovą su „Aston Villa“.

Londono komanda šeštadienį pirmoji išsiveržė į priekį po Leandro Trossard'o (66-ą min.) įvarčio, tačiau 74-ą min. galva rezultatą išlygino Ivanas Toney.

Aikštės šeimininkai po to nerado žaidimo ritmo ir galutinio rezultato savo naudai pakeisti neįstengė.

Dar skaudžiau šeštadienį nukentėjo „Tottenham Hotspur“ komanda, kuri išvykoje net 1:4 (1:3) turėjo pripažinti „Leicester City“ pranašumą.

Urugvajietis Rodrigo Bentancuras (14-ą min.) išvedė svečius į priekį, tačiau „Leicester City“ atsakas pasiuntė juos į nokdauną – rungtynių eigą visiškai pakeitė Nampalys Mendy (23 min.) ir Jameso Maddisono (25 min.) įvarčiai.

Skirtumą dar per pridėtą pirmo kėlinio laiką padidino Kelechi Iheanacho (45+4 min.), o Harvey Barnesas (81 min.) padėjo galutinį tašką šioje dvikovoje.

„Tottenham Hotspur“ su 39 taškais užima penktą vietą.

Milijoninių investicijų sulaukęs ir rinką skambiais pirkiniais sudrebinęs Londono „Chelsea“ klubas sostinės derbyje sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:0) su „West Ham United“ komanda.

„Chelsea“ naujokas Joao Felixas 16-ą min. išvedė savo ekipą į priekį, tačiau Emersonas jau 28-ą min. rezultatą išlygino. Per likusį laiką abiem komandoms rezultato švieslentėje pakeisti nepavyko.

Primename, kad „Chelsea“ sausį naujoms žvaigždėms išleido 330 milijonų eurų.

Kiti rezultatai:

„Crystal Palace“ – „Brighton“ 1:1

„Fulham“ – „Nottingham“ 2:0

„Southampton“ – „Wolves“ 1:2

„Bournemouth“ – „Newcastle“ 1:1


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją