„Man United“ futbolininkai po Bruno Fernandeso ir Marcuso Rashfordo įvarčių namuose 2:1 (1:0) įveikė Londono „Crystal Palace“ ekipą ir toliau tvirtai žygiuoja trečioje vietoje.

Vis dėlto Raudonųjų Velnių pergalę apkartino brangiai jiems kaianvęs epizodas antro kėlinio viduryje, kai po kietos pražangos prieš Antony įvyko masinis abiejų komandų žaidėjų susistumdymas, o jo metu Casemiro rankomis suėmė Willo Hugheso kaklą.

Rungtynių teisėjas Andre Marrineris po VAR peržiūros brazilui už visiškai nereikalingą brutalų veiksmą prieš varžovą parodė tiesioginę raudoną kortelę.

Mažumoje likusius mančesteriečius įvarčiu dar nubaudė Jeffrey Schluppas, tačiau taškų iš šeimininkų svečiai nebeatėmė.

Casemiro suspenduotas artimiausiems trims susitikimams.

„Manchester United“ klubas be brazilo paslaugų privalės išsiversti dviejuose mačuose su „Leeds United“ ir dvikovoje su „Leicester City“.

Šis nuostolis dar skaudesnis dėl to, kad šiuo metu dėl čiurnos traumos yra iškritęs ir kitas pagrindinės sudėties saugas Christianas Eriksenas. Tiesa, tam tikslui neseniai buvi įsigytas Marcelis Sabitzeris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją