30 metų O. Buffas į Vilnių atvyko prieš metus ir pasirašė vienerių metų kontraktą. Jam pasibaigus žaidėjas buvo tapęs laisvuoju agentu.

Šveicaras vienu iš paskutinių praėjusių metų sudėties nežinomųjų, tačiau galų gale žaidėjas ir klubas apsisprendė pratęsti bendradarbiavimą.

Praėjusių metų sezone O. Buffas sužaidė 44 rungtynes ir padėjo komandai apginti čempionų titulą bei taurės trofėjų, patekti į UEFA Konferencijų lygos grupių etapą.

Šalies čempionate jis per 26 rungtynes įmušė 1 įvartį ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus. Taurės turnyre jis per 4 rungtynes pasižymėjo 2 kartus. o UEFA turnyruose žaidė visas 14 rungtynių, įmušė 2 įvarčius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

O. Buffas – aštuntasis žaidėjas, po praėjusių metų pratęsęs sutartį su „Žalgiriu“: tą patį padarė vartininkai Tomislavas Duka, Edvinas Gertmonas, gynėjai Joelis Bopesu, Saulius Mikoliūnas, Mario Paveličius, saugai Nicolas Gorobsovas ir Ovidijus Verbickas.

Tuo metu du jaunus žalgiriečius – Motiejų Burbą ir Vilių Piliukaitį sostinės klubo vadovai nusprendė sezonui išnuomoti Telšių ir Gargždų komandoms.

Žalgirietis M. Burba šių metų sezone nuomos pagrindais atstovaus Telšių „Džiugo“ komandai. Saugo ir puolėjo pozicijose žaidžiantis 19-metis „Žalgirio“ klubui kaip pagrindinės komandos narys atstovauja nuo 2020 metų sezono.

Pirmąjį sezoną jis Lietuvos čempionate sužaidė 6 rungtynes, užpernai buvo paskolintas Kėdainių „Nevėžiui“ ir žaidė 32 kartus. Pernai pagrindinėje ekipoje sužaidė 13 rungtynių – 7 čempionate, 3 taurėse ir 3 Europos turnyruose.

V. Piliukaitis 2023 metų sezone rungtyniaus Gargždų „Bangos“ ekipoje. 21 metų saugas Vilniaus komandai atstovauja nuo 2020 metų pabaigos.

2021 metų sezone jis aikštėje pasirodė per 14 rungtynių. Praėjusį sezoną jis pirmuosius kelis mėnesius praleido dėl traumos, o pagrindinėje komandoje sužaidė 6 rungtynes ir įmušė 1 įvartį.