„Joao yra žaidėjas, apie kurį mes galvojome ilgą laiką, nes labai vertiname jo galimybes, – kalbėjo Miuncheno klubo vienas iš vadovų Hasanas Salihamidzičius. – Savo atakuojančio žaidimo požiūriu ir dinamika jis optimaliai tinka mūsų sistemai, o jo požiūris ir patirtis duos daug naudos komandai.“

Portugalas skolinamas iki šio sezono pabaigos. „Bayern“ taip pat svarsto galimybę sumokėti už gynėją išpirką, kuri, anot anglų žiniasklaidos, siektų maždaug 70 mln. eurų.

„Bayern“ yra nuostabus klubas, vienas geriausių pasaulyje. Mane tai labai motyvuoja, nekantrauju stoti aikštėje su šios komandos žaidėjais. Šis klubas visuomet kovoja dėl titulų ir juos laimi kiekvienais metais. Aš taip pat noriu laimėti ir duoti ekipai viską, ką galiu geriausia“, – teigiama J. Cancelo pranešime žiniasklaidai.

J. Cancelo turėtų „Bayern“ gynybos dešinėje užlopyti skylę, atsivėrusią po Noussairo Mazraoui traumos.

Portugalijos rinktinėje jis per 41 rungtynes pelnė 7 įvarčius. Su „Manchester City“ C. Cancelo turi sutartį iki 2027 metų. 2019 metais jis iš Turino „Juventus“ persikėlė į Mančesterį už 65 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją