Svečiai 19 minutę nutildė triukšmingas „Olympiakos“ stadiono tribūnas: puolėjo Nouha Dicko įvartis išvedė „OFI“ ekipą į priekį.

„Olympiakos“ 39-ą minutę išlygino rezultatą: po kolumbiečio Jameso Rodriguezo tikslaus perdavimo tiksliai smūgiavo puolėjas iš Kongo Cedricas Bakambu.

Po pertraukos Graikijos čempionų titulą ginantys šeimininkai svečių gynybą pralaužė 76-ą minutę – pasižymėjo Youssefas El Arabi.

Po dvikovos spaudos konferencijoje V. Dambrauskas sulaukė klausimo apie rungtynių tempą, kuomet „OFI“ išsiveržė į priekį. Žurnalistas klausė, ar tai buvo V. Dambrausko nurodymas žaidėjams vilkinti laiką.

Strategas nestokojo ironijos.

„Taip, turiu pasakyti, tai buvo mano nurodymas, tiesą sakant tą darome treniruotėse visą savaitę ir pritaikome rungtynėse“, – atsakė V. Dambrauskas.

Spaudos konferenciją vedęs atstovas spaudai prašė užduoti korektiškus ir neprovokuojančius klausimus svečių strategui, o tuomet V. Dambrauskas tęsė toliau.

„Gerbiu žurnalistus, Graikijos lygą, OFI varžovus ir jau minėjau, kad pralaimėjome stipresnei komandai. Kiekvieną kartą atvykus į Atėnus, jaučiamės tarsi būtume didžiausi Graikijos velniai.

Gerbiame visus jus ir asmeniškai gerbiu kiekvieną varžovą. Atvirai pasakius, nesuprantu klausimo. Tai nėra futbolo klausimas.

Atvykome žaisti prieš čempionų titulą ginančią komandą ir siekti pergalės. Galima žaisti įvairiai, „Barcelonos“ ar Madrido „Atletico“ stiliumi.

Nežinau, ką norėtumėte išgirsti, man nerūpi, kaip jūs norėtumėte, kad mes žaistume. Nežinau, kokį klausimą užduotumėte „Olympiakos“ strategui, jei derbyje norėtų išsaugoti rezultatą“, – teigė V. Dambrauskas, kurį cituoja Graikijos žiniasklaida (capitano.gr ir athlitiko.gr naujienų portalai).


Pergalę išplėšusi „Olympiakos“ turnyro lentelėje žengia 3-ia (42 taškai), Kretos klubas – 9-as (19).

Čempionate pirmauja Atėnų AEK – 47 taškai, dviem atsilieka „Panathinaikos“ (45).


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją