„Tottenham“ puolėjas klampioje dvikovoje neturėjo daug galimybių, tačiau savo šanso prieš pat pertrauką nepaleido vėjais.

Prie baudos aikštelės priartėjęs Heung-Min Sonas nusprendė kamuolį perduoti H. Kane'ui, šis pasimetė kamuolį kiek toliau, pusę sekundės atitrūko nuo gynėjo ir 45 min. preciziškai tiksliu smūgiu išvedė svečius į priekį.

Vėliau dvikovos eiga parodė, kad tai buvo kertinis rungtynių momentas, nulėmęs svarbią Antonio Conte auklėtinių pergalę.

H. Kane'as pelnė 266-ąjį įvartį atstovaudamas „Tottenham“ klubui bei pagal tikslių smūgių skaičių susilygino su klubo legenda Jimmy Greavesu.

Šis varžovų gynybą terorizavo 7-ame praėjusio amžiaus dešimtmetyje, 1961-1970 m. atstovaudamas „Tottenham“ klubui iš viso pelnė 266 įvarčius. Dabar H. Kane'ui trūksta vieno įvarčio, kad pasiektų naują klubo pelnytų įvarčių rekordą.

Po pergalės „Tottenham“ su 36 taškais užima 5-ą vietą.

„Fulham“ su 31-u tašku rikiuojasi 7-oje vietoje.

Rungtynės pirmadienį vakare dėl techninių priežasčių vėlavo apie 20 minučių.

Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją