Tai buvo 37-oji argentiniečio bei portugalo akistata aikštėje – ir tikėtina, kad paskutinė.

Ažiotažą ne tik Saudo Arabijoje kėlusias rungtynes L. Messi pradėjo jau 3-ią min. pelnytu įvarčiu, į kurį pirmo kėlinio pabaigoje dviem tiksliais smūgiais atsakė C. Ronaldo.

Nors PSG 39-ą min. neteko raudoną kortelę prieš save išvydusio Juano Bernato, Marquinhoso, Neymaro ir Sergio Ramoso įvarčiai vėl nusvėrė svarstykles Prancūzijos čempionų naudai.

57-ą min. Jangas Hyun-soo dar kartą išlygino santykį, bet svečiams pergalę 5:4 atnešė Kylianas Mbappe ir Hugo Ekitike. Pačioje pabaigoje skirtumą sušvelnino Andersonas Talisca.

Nors mačas buvo parodomasis, kovos netrūko: be jau minėto J. Bernato pašalinimo į abejus vartus buvo skirti trys 11 m baudiniai.

Šeimininkų komandą sudarė C. Ronaldo nuo šio mėnesio atstovaujamo „Al Nassr“ klubo bei jo pagrindinio konkurento „Al Hilal“ žaidėjai.

Skaičiuojant 37-erių portugalo ir dvejais metais jaunesnio L. Messi komandų tarpusavio dvikovas, argentinietis įsirašė 17-ą pergalę, C. Ronaldo sąskaitoje jų liko 11.

Dažniausiai dviejų etatinių „Ballon d‘Or“ apdovanojimo laureatų keliai kryžiuodavosi 2009-2018 metais Ispanijoje, kur L. Messi gynė „Barcelona“, o C. Ronaldo – Madrido „Real“ spalvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją