Itin nesėkmingai Londone debiutavo iš Madrido „Atletico“ pasiskolintas Joao Felixas, o „Chelsea“ sostinės derbyje 1:2 krito prieš „Fulham“.

Vienas brangiausių pasaulio futbolininkų J. Felixas šią savaitę buvo pusmečiui išnuomotas „Chelsea“ už 11 ml. eurų, bet 23-ejų portugalo debiutas Anglijoje truko tik 58 minutes.

Nespėjus sužaisti nė valandos, J. Felixas už grubią pražangą išvydo prieš save raudoną kortelę. Jaunasis puolėjas už tai sulauks trijų mačų diskvalifikacijos.

„Fulham“ ekipą jau pirmajame kėlinyje į priekį išvedė buvęs „Chelsea“ žaidėjas Willianas, ir nors antrojo kėlinio pradžioje rezultatą lygino Kalidou Koulibaly, pergalingu tapo tikslus Carloso Viniciaus smūgis 73-ąją minutę.

„Chelsea“ pralaimėjo prieš „Fulham“ pirmą kartą per 17 metų. Buksuojantys „aristokratai“ laimėjo vos vieną iš paskutinių devynių mačų, o šis pralaimėjimas jiems yra trečias iš eilės.

Įdomu, jog nuo spalio 18 dienos nė viena „Premier“ lygos ekipa nėra laimėjusi mažiau rungtynių nei „Chelsea“.





Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją