Puolėjas socialiniuose tinkluose informavo baigiantis karjerą tiek nacionalinėje rinktinėje, tiek klubuose.

Paskutines rungtynes nacionalinėje Velso rinktinėje G. Bale'as sužaidė pasaulio čempionate Katare, kur jo atstovaujamai komandai nepavyko įveikti grupių etapo barjero.

G. Bale'as buvo tapęs vienu iš Velso rinktinės sėkmės garantų, su komanda 2016-ųjų Europos čempionate jis nužygiavo iki pusfinalio. Nacionalinėje rinktinėje jis sužaidė 111 rungtynių ir tapo jos rekordininku tiek pagal sužaistų mačų skaičių, tiek pagal pelnytus įvarčius (41).

Jau kurį laiką apie motyvacijos stoką žaisti aukščiausiame lygyje užsimindavęs G. Bale'as per karjerą atstovavo „Southampton“, Londono „Tottenahm Hotspur“ ir Madrido „Real“ klubams, o pastaruoju metu epizodiškai žaidė JAV, Los Andželo komandoje.

Ryškiausias pergales jis iškovojo „Real“ klube, kuriame dažnai kovojo dėl vietos starto sudėtyje, turėjo sunkumų dėl traumų, tačiau vis tiek paliko ryškų pėdsaką triskart komandai padėdamas laimėti Ispanijos čempionatą ir net penkis kartus – UEFA Čempionų lygą.

2018-ųjų finale G. Bale'as tapo „Real“ herojumi, kai du kartus pasiuntė kamuolį į „Liverpool“ vartus ir kartu su Ispanijos ekipa triumfavo 3:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją