Principinis derbis baigėsi netikėtomis lygiosiomis – 1:1 (1:0).

Xavi auklėtiniai pirmavo po 7 minutę Marcoso Alonso pelnyto įvarčio, tačiau antro kėlinio viduryje, 73 min., tiksliu 11 metrų baudiniu rezultatą išlygino Joselu.

Nors tai ir buvo vienintelis svečių smūgis į varžovų vartų plotą, o „Barca“ iš viso paleido net 21-ą šūvį, komandos pasidalino po tašką.

Beje, itin emocingą ir karštą dvikovą abi ekipos baigė su dešimt žaidėjų: 78 min. iš aikštės buvo išvarytas Jordi Alba, o 80 min. –Viniciusas Souza.

Apskritai teisėjas Antonio Mateu Lahosas, liūdnai pagarsėjęs ir per pasaulio čempionato ketvirtfinalį tarp Argentinos bei Nyderlandų, parodė net 17 kortelių – 15 geltonų ir 2 raudonas. Įspėtas buvo ir jau minėtas Xavi.

Du taškus praradusi „Barcelona“ prarado ir vienvaldės turnyro lentelės lyderės poziciją. Dabar katalonai kartu su Madrido „Real“ turi po 38 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją