25-erių brazilas pats išdavė savo naująją komandą, socialiniame tinkle patalpinęs nuotrauką su jos marškinėliais.

Puolėjas praėjusiame sezone tapo geriausiu A lygos snaiperiu (17 įvarčių), o visuose turnyruose pasižymėjo 20 kartų. Vis dėlto „Žalgiris“ tramplinu į aukštesnį lygį jam netapo.

Nors ir turi gilią istoriją, „Sarajevo“ ekipa Bosnijos ir Hercegovinos čempionate šiuo metu žengia tik penkta ir rizikuoja likti be europinių turnyrų.

Praėjusiame sezone „Sarajevo“ nacionalinėse pirmenybėse finišavo ketvirtas ir iškrito jau pirmame UEFA Konferencijų lygos atrankos etape. Geriau sekėsi Bosnijos ir Hercegovinos taurės varžybose, kuriose naujasis R. Oliveiros klubas pasiekė finalą.

Primename, kad brazilas iki šiol priklausė Kovalivkos „Kolos“ (Ukraina) komandai, kuri futbolininką buvo paskolinusi „Žalgiriui“.

Tuo metu Lietuvos čempionai pratęsė sutartį su atsarginiu vartininku Tomislavu Duka.

Kroatas į „Žalgirį“ atvyko 2021 metais. Pirmajame sezone jis sužaidė 13 rungtynių A lygoje ir praleido 9 įvarčius, žaidė pergalingose taurės finalo rungtynėse.

Antrajame sezone T. Duka sužaidė 15 rungtynių A lygoje ir praleido tiek pat įvarčių.

Su „Žalgiriu“ 30-metis vartininkas dukart iškovojo čempiono titulą ir dukart laimėjo taurės turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją