Šiose rungtynėse į PSG rikiuotę grįžo Katare vykusio pasaulio čempionato žvaigždės Kylianas Mbappe, Achrafas Hakimi ir Neymaras.

Pastarasis pirmame kėlinyje atliko rezultatyvų perdavimą tautiečiui iš Brazilijos rinktinės Marquinhosui. Vis dėlto po pertraukos tas pats gynėjas nukreipė kamuolį ir į savus vartus, leisdamas „Strasbourg“ netikėtai išlyginti rezultatą.

„Sudegė“ ir Neymaras, vos per porą minučių susirinkęs dvi geltonas korteles: vieną – už trinktelėjimą varžovui per veidą, antrą – už vaidybą. Tad paskutinį pusvalandį šeimininkams teko žaisti turint žaidėjo deficitą.

Nepaisant to, paskutinę pridėto laiko minutę pergalę atnešė K. Mbappe, realizavęs 11 m baudinį, kurį pats ir uždirbo.

Christophe‘o Galtier treniruojama komanda žaidė be pasaulio čempionų titulą Argentinai padėjusio laimėti Lionelio Messi, kuris vis dar ilsisi savo gimtajame Rosarijaus mieste. Paryžiuje 35-erių veteranas laukiamas kitą savaitę.

PSG išlieka turnyro lentelės viršūnėje (44 tšk.). Tuo metu „Strasbourg“ žengia priešpaskutinis 19-as (11 tšk.).

Standings provided by Sofascore


Tuo metu Anglijos čempionate titulą ginantis „Manchester City“ trečiadienį svečiuose 3:1 (1:0) susitvarkė su „Leeds United“.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė rezultatyviausias lygos žaidėjas Erlingas Haalandas. Dabar norvego sąskaitoje – jau 20 tikslių smūgių.

Dar vieną įvartį pridėjo Rodri, o rezultatą švelnino Pascalis Struijkas.

Josepo Guardiolos auklėtiniai pakilo į antrą vietą pirmenybėse (35 tšk.), „Leeds United“ lieka 15-as (15 tšk.).

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją