„Nunezas labai primena Andy Cole'ą. Jis dažnai nerealizuoja progų, tačiau tų progų jis turi labai daug, todėl sezono pabaigoje jis vis tiek savo sąskaitoje visada turės daug įvarčių“, – rašė „Liverpool“ komandos reikalus apžvelgianti „Twitter“ paskyra „DaveOCKOP“.

51-erių buvęs futbolininkas po tokio palyginimo įsiuto: retai viešumoje pasirodantis anglas „Twitter“ tinkle paruošė atsakymą ir pareikalavo pagarbos.

„Cole'as ir Nunezas? Nesuprantu, kas gali sugalvoti tokią nesąmonę. Na bet juk Kalėdos... Švenčių metas... Aš laimingai baigęs karjerą... Penki „Premier“ lygos titulai, dvi FA taurės, viena lygos taurė, viena Čempionų lyga, auksinis batelis, geriausio sezono žaidėjo apdovanojimas, 187 „Premier“ lygos įvarčiai ir tik vienas 11 metrų baudinys“, – savo karjeros laimėjimus išvardino A. Cole'as.

Per savo karjerą A. Cole'as yra vilkėjęs daugybės garsių Anglijos klubų marškinėlius: Londono „Arsenal“, Londono „Fulham“, „Bristol City“, „Newcastle United“, „Manchester United“, „Blackburn“, „Manchester City“, „Portsmouth“, „Birmingham City“, „Sunderland“, „Burnley“ ir „Nottingham Forest“.

Geriausiai puolėjas prisimenamas dėl 1995-2001 metų karjeros etapo „Manchester United“ gretose. Pagal pelnytus įvarčius „Premier“ lygos istorijoje A. Cole'as yra ketvirtas – jis nusileidžia tik Alanui Sheareriui, Wayne'ui Rooney ir Harry Kane'ui.

Sulaukęs atsiprašymo A. Cole'as pridūrė: „Prašau tik trupučio pagarbos savo vardui. Jei aš neberungtyniauju ir tiesiog tyliai gyvenu savo gyvenimą, tai nereiškia, kad manęs galima negerbti. Pasižiūrėkite į skaičius ir baikite kvailus palyginimus.“

D. Nunezas į „Premier“ lygą praėjusią vasarą atvyko iš Portugalijos: „Liverpool“ už urugvajietį Lisabonos „Benfica“ ekipai sumokėjo net 85 milijonus svarų. Nors jo karjera Liverpulyje jau pažymėta itin apmaudžiais nepataikymais į vartus, 23-ejų atletas per 19 mačų jau spėjo pelnyti 9 įvarčius ir atlikti 3 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją