Turkų elito virėjas Nusr-et-Gokce, geriau žinomas kaip Salt Bae, negalės pasirodyti „US Open“ taurės finale. Organizatoriai viešai pranešė, kad jis nebus įleistas į rungtynes. 1914 metais įsteigtos taurės varžybos yra seniausias ir prestižiškiausias turnyras Amerikoje.


Po pasaulio futbolo čempionato finalo Salt Bae pažeidė svarbias FIFA reglamento taisykles. Kol kas vyksta šio incidento tyrimas. Be abejo, FIFA žada imtis priemonių, kad panašūs įvykiai ateityje nepasikartotų ir nepageidaujami asmenys ant stadiono vejos žengti negalėtų.


„Druskos barstytojas“ itin nepagarbiai traukė iš žaidėjų rankų trofėjų, kad pats su juo nusifotografuotų.


Virėjas turėjo įžūlumo prašyti pasidaryti bendrą nuotrauką ir su Lioneliu Messi. Pastarasis reagavo šaltai ir atsitraukė nuo šio vyro.


18-os karatų auksinį pasaulio čempionų trofėjų, vertinamą maždaug 20 mln. JAV dolerių, gali liesti ir laikyti tik grupė išrinktųjų. Pagal FIFA taisykles tai – finale nugalėjusios komandos žaidėjai, buvę pasaulio čempionai ir valstybių vadovai.

Salt Bae internete pagarsėjo unikaliu būdu barstyti druska mėsos kepsnius savo restoranų tinkle „Nusr-Et.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją