Kaip ir 2021-aisiais, taip ir šiemet patyręs futbolininkas vaidino ekipoje svarbią rolę. Ne vienoje pozicijoje praėjusiame sezone rungtyniavęs J. Sarpongas per 34-erias rungtynes „Optibet A lygoje“ pelnė 5 įvarčius bei atliko 10 rezultatyvių perdavimų – pagal pastarąjį komponentą futbolininkas pasidalino 1–2 pozicijas.

Be to, saugas dvejas rungtynes sužaidė UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybose bei tris mačus LFF taurėje.

Savaitės pradžioje klubas pristatė savo antrą naujoką: komandą papildė dešiniojo krašto saugo ir puolėjo pozicijose galintis žaisti 28-erių kolumbietis Sebastianas Rinconas, su kuriuo sudaryta vienerių metų sutartis.

Legendinio Kolumbijos futbolininko Freddy Rincono sūnus profesionalo karjerą pradėjo gimtosios šalies Bogotos „Independiente Santa Fe“ klube, vėliau žaidė Urugvajuje ir JAV – gynė San Karloso „CA Atenas“ bei Portlando „Timbers“ garbę.

Reikšmingą savo karjeros atkarpą 2014–2017 metais S. Rinconas praleido Buenos Airių „Tigre“ ekipoje ir buvo išpirktas Gimarainso „Vitoria“ komandos.

Kolumbietis debiutavo Senajame žemyne žaisdamas Portugalijos čempionate, tačiau sugrįžo į Argentiną bei iki susitarimo su „Panevėžiu“ atstovavo keturiems šios šalies klubams – Mar del Platos „Aldosivi“, Chunino „Sarmiento“ ir Buenos Airių „Huracan“ bei „Barracas Central“.

Šiame Argentinos čempionato sezone S. Rinconas per aštuonerias rungtynes pelnė vieną įvartį.

„Panevėžys“ į pirmąją treniruotę ruošiantis 2023 sezonui rinksis sausio 9 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją