Daugkartinis šios šalies čempionas „Al-Nassr“ klubas, anot ESPN, Portuglalijos superžvaigždei siūlo trejų su puse metų kontraktą, kurį pasirašęs C. Ronaldo uždirbtų per 100 mln. JAV dolerių per metus.

Pasak ESPN pranešimo, pats portugalas yra linkęs palaukti, kol baigsis pasaulio čempionatas, tačiau diskusijos tarp žaidėjo ir klubo atstovų jau yra prasidėjusios.

Informuojama, kad „Al-Nassr“ klubas netgi yra pasirengęs sumokėti papildomus 16 mln. dolerių, skirtų padengti išlaidoms, atsiradusioms dėl ankstyvo portugalo sutarties su „Manchester United“ nutraukimo.

Ispanijos sporto žiniasklaidos gigantas „Marca“ pateikia kiek kitokius „Al-Nassr“ pateikto pasiūlymo duomenis. Anot šio šaltinio, Saudo Arabijos klubas C. Ronaldo siūlo dvejų su puse metų trukmės kontraktą, kurį pasirašęs portugalas per metus uždirbtų maždaug 207 mln. JAV dolerių.

Tiesa, nepaisant finansiškai kosminio arabų pasiūlymo, kol kas vis dar manoma, kad C. Ronaldo savo ateitį gali susieti su kuriuo nors JAV futbolo klubu.

Apie tai, kad C. Ronaldo daugiau nebežais „Manchester United“ ekipoje buvo pranešta praėjusią savaitę, čempionatui Katare jau prasidėjus. Portugalas visus sugrįžimo į Mančesterį tiltus pats sudegino paskutiniame savo interviu britų žiniasklaidai, kuriame negailėjo kritikos klubui ir jo treneriui Erikui ten Hagui.

C. Ronaldo Mančesteryje žaidė 2003-2009 m., o vėliau į šį Anglijos klubą sugrįžo 2021-aisiais.

Iš viso su „Manchester United“ marškinėliais C. Ronaldo sužaidė 346 rungtynes, per kurias pelnė 145 įvarčius.

Portugalijos rinktinė jau yra užsitikrinusi vietą pasaulio čempionato aštuntfinalyje. Ji laimėjo abejas žaistas rungtynes prieš Ganą (3:2) ir Urugvajų (2:0), o paskutiniame mače susirems su Pietų Korėjos futbolininkais.

Šis čempionatas turėtų tapti C. Ronaldo atsisveikinimu su Portugalijos rinktine, kuriai puolėjas atstovauja nuo 2003-ųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją