Dar rugpjūčio mėnesį, po nevykusio mėginimo pereiti į UEFA Čempionų lygoje žaidžiantį klubą, C. Ronaldo žadėjo, kad „Old Trafford“ stadione visi pamatys geriausią jo versiją.

Dabar duodamas interviu Piersui Morganui iš „Talk TV“ portugalas žeria kaltinimus, į kuriuos klubas turės sureaguoti ir to jau paprašė anglų žiniasklaida.

Eriko ten Hago treniruojami „Raudonieji velniai“ sekmadienį 2:1 įveikė „Fulham“ ekipą ir anglų „Premier“ lygoje rikiuojasi penktoje vietoje.

Paklaustas, ar klubo vadovybė mėgina priversti jį išeiti, C. Ronaldo atsakė: „Taip, ne tik treneris, bet ir kiti du ar trys klubo žmonės. Aš jaučiuosi išduotas. Žmonės turi išgirsti teisybę. Taip, jaučiuosi išduotas ir jaučiu, kad kai kurie žmonės nenori manęs čia. Ne tik šiais metais ir bet ir pastaruosius dvejus metus“.

C. Ronaldo nežaidžia dėl konkrečiai neįvardinto negalavimo, o paskutinį kartą aikštėje buvo pasirodęs lapkričio 6 dieną, kai ryšėdamas kapitono raištį padėjo „Manchester United“ 3:1 įveikti „Aston Villa“.

Portugalas buvo išbrauktas E. ten Hago iš komandos sąrašo dvikovai su Londono „Chelsea“, nes rungtynėse prieš tai nepakluso trenerio nurodymui sėstis ant atsarginių suolo.

„Negerbiu jo, nes jis pats nerodo man jokios pagarbos“, – kalbėjo C. Ronaldo, kurio ilgas beveik valandos trukmės interviu visuomenei bus parodytas trečiadienį arba ketvirtadienį. Šiuo metu žiniasklaidoje publikuotos tik kai kurios spausdintos ištraukos su 37-erių portugalo citatomis.

Futbolininkas taip pat kalbėjo apie savo sūnaus netektį žmonai gimdant balandį ir apie tai, kaip jį sujaudino „Liverpool“ fanų palaikymas sunkią akimirką, žaidžiant „Anfield“ stadione prabėgus kelioms dienoms po šeimos nelaimės.

Portugalas taip pat pasakojo apie tai, kokį klubą rado grįžęs į jį 2021 metų rugpjūtį.

„Manau, kad fanai turi žinoti tiesą. Noriu geriausio klubui, todėl ir nusprendžiau vilktis „Manchester United“ marškinėlius, – sakė C. Ronaldo, kurio nuomone, jokios evoliucijos klube nebuvo nuo tada, kai 2013 metais su Mančesterio ekipa atsisveikino treneris Alexas Fergusonas. – Niekas nepasikeitė, jokio progreso. Myliu „Manchester United“ ir sirgalius, jie visada buvo mano pusėje. Tačiau jei jie nori permainų, turi keisti labai daug dalykų.“

Mančesteryje žaidęs 2003-2009 m. vėliau į komandą C. Ronaldo sugrįžo 2021-aisiais.

C. Ronaldo su Portugalijos rinktine dalyvaus jau šį sekmadienį Katare prasidedančiame pasaulio futbolo čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)