Prancūzijos rinktinės lyderis Kylianas Mbappe ir Serbijos rinktinės žvaigždė Nemanja Radonjičius sekmadienį gindami savo klubų garbę įsivėlė į žodinius konfliktus ir juos nusprendė išspręsti identiškai – parodant vyriškumą sugriebiant sau už tarpkojo.

K. Mbappe pelnė vieną įvartį, o jo atstovaujama Paryžiaus „Saint Germain“ ekipa 5:0 sutriuškino „Auxerre“. „Ligue 1“ pirmenybių lyderiai taip padidino persvarą nuo artimiausių persekiotojų iki 5 taškų.


Kitose sekmadienio rungtynėse Prancūzijoje „Brest“ 2:1 įveikė „Troyes“, o „Lille“ 1:0 palaužė „Angers“. Abu mačus pralaimėtojai baigė dešimtyje – už nesportišką elgesį jų žaidėjams buvo rodytos tiesioginės raudonos kortelės.

Dramatiškai baigėsi mačas Monake, kur „Marseille“ komanda Seado Kolasinaco įvarčio paskutinę pridėto laiko minutę dėka 3:2 palaužė šeimininkus „AS Monaco“.

Likusiuose „Ligue 1“ susitikimuose taip pat vyravo įtempta ir lygi kova: „Strasbourg“ 1:1 išsiskyrė su „Lorient“, „Montpellier“ 1:1 pasidalino po tašką su „Reims“, o „Nantes“ 2:2 sužaidė su „Ajaccio“.

Aistrų netrūko ir Italijoje, kur „Torino“ saugas N. Radonjičius demonstravo savo kelnių turinį „AS Roma“ gynėjui Gianluca Mancini. Šių komandų susitikimo pabaiga buvo itin dramatiška, o finalinis švilpukas fiksavo lygiąsias 1:1.


89-ąją minutę iš aikštės buvo išvytas „AS Roma“ strategas Jose Mourinho, 90-ąją minutę sostinės klubo puolėjas Andrea Belotti neįmušė 11 metrų baudinio, tačiau pridėto laiko pabaigoje lygiąsias dramatiškai išplėšė pirmąjį įvartį Romoje pelnęs Nemanja Matičius.

Dramatiškas pergales pasiekė ir Milano klubai. „Inter“ svečiuose 3:2 palaužė „Atalanta“, o „AC Milan“ namie per pridėtą laiką 2:1 patiesė „Fiorentina“ ekipą.

Kituose „Serie A“ susitikimuose Turino „Juventus“ 3:0 susitvarkė su Romos „Lazio“, „Spezia“ 2:1 įveikė „Verona“, o „Monza“ 3:0 sutriuškino „Salernitana“.

Kova dėl antrosios „Serie A“ vietos pasiekė maksimalią įtampą. Antrą („AC Milan“, 33 tšk.) ir septintą („AS Roma“, 27 tšk.) vietas užimančias komandas skiria tik šeši taškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją