Šių rungtynių didvyriu tapo „Brentford“ puolėjas Ivanas Toney. 26-erių metų futbolininkas 16 min. pelnė pirmą rungtynių įvartį, o 90+8 min. antrą kartą nuginklavo „Man City“ vartininką Edersoną ir išplėšė pergalę savo ekipai. Iš viso prie pagrindinio rungtynių laiko buvo pridėta 10 minučių.


Po trijų iš eilės laimėtų rungtynių nesėkmę čempionate patyrusiai „Manchester City“ ekipai įvartį pirmo kėlinio pabaigoje pelnė Philas Fodenas.

Apmaudi nesėkmė neleido Pepo Guardiolos auklėtiniams „Premier“ lygos turnyrinėje lentelėje aplenkti Londono „Arsenal“ ekipos.

„Kanonieriai“ pasinaudojo pagrindinių konkurentų kluptelėjimu ir 2:0 (0:0) įveikę paskutinę vietą pirmenybėse užimančią „Wolverhampton“ ekipą iki 5 taškų padidino atrotrūkį nuo antroje vietoje žengiančios „Man City“.

Abu įvarčius nugalėtojams pelnė norvegas Martinas Odegaardas (54 ir 75 minutėmis).

Čempionus vejasi ir „Newcastle United“. „Šarkos“ šeštadienį savo aikštėje 1:0 (0:0) palaužė Londono „Chelsea“ ekipą ir iškovoję šeštą pergalę iš eilės pakilo į trečią vietą.

Tuo metu net tris kartus atsilikinėjęs Londono „Tottenham Hotspur“ 4:3 (1:2) nugalėjo „Leeds United“ ir įsitvirtino pirmame čempionato ketverte. „Tottenham Hotspur“ komandai du įvarčius pelnė Rodrigo Betancuras, po vieną įmušė Harry Kane'as ir Benas Daviesas. „Leeds United“ gretose dubliu pasižymėjo Rodrigo, vieną įvartį pridėjo Crysencio Summerville.

Savo ruožtu šį sezoną buksuojantys Anglijos vicečempionai „Liverpool“ futbolininkai 3:1 (3:1) įveikė „Southampton“ ekipą ir pakilo į 6 vietą. Nugalėtojų gretose dviem įvarčiais pasižymėjo Darwinas Nunezas, vieną pridėjo Roberto Firmino. Svečiams įvartį pelnė Che Adamsas.

Kitose 16-ojo turo rungtynėse „Bournemouth“ savo aikštėje 3:0 (2:0) nugalėjo Liverpulio „Everton“, „Nottingham Forest“ 1:0 (0:0) įveikė „Crystal Palace“, o „West Ham United“ 0:2 (0:1) nusileido „Leicester City“ ekipai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją