Mačas prasidėjo itin sėkmingai šeimininkams, kuriuos jau 6-ą min. į priekį išvedė Davidas Garcia.

Sužaidus pusvalandį arbitras Jesusas Gilas parodė antrą geltoną kortelę R. Lewandowskiui. Pats lenkas turėjo kitokią nuomonę ir žingsniuodamas į rūbinę nepasitenkinimą reiškė gestikuliuodamas.

34-erių puolėjas kelis kartus pirštu braukė per nosį, rodydamas į teisėjo pusę. Socialiniuose tinkluose iš karto paplito versija, jog taip R. Lewandowskis esą norėjęs pasakyti, jog arbitras yra apsvaigęs nuo narkotikų.

Be rezultatyviausio pirmenybių snaiperio (13 įvarčių) likusiai „Barcelona“ teko valandą grumtis su skaitlingesnėmis varžovų pajėgomis. Vis dėlto iškart po pertraukos laiku ir vietoje atsidūręs Pedri sugebėjo išlyginti santykį.


85-ą min. pergalę Xavi auklėtiniams atnešė puikus Frenkie De Jongo perdavimas ir ne ką prastesnis Raphinhos smūgis galva.


Įdomu, jog paskutinėmis pirmo kėlinio sekundėmis raudona kortelė buvo parodyta ir „Barcelona“ gynėjui Gerardui Pique, nors pastarasis net nebuvo aikštėje.

Primename, kad 35-erių veteranas praėjusią savaitę netikėtai nusprendė dėti tašką karjerą nelaukdamas sezono pabaigos ir paskutinį mačą sužaidė savaitgalį savų gerbėjų akivaizdoje su „Almeria“. Klubą jis paliks mėnesio pabaigoje prasidėjus pertraukai dėl pasaulio čempionato.


Kitose antradienio rungtynėse „Girona“ išvykoje 2:1 nurungė „Elche“, o Bilbao „Athletic“ namuose 3:0 susitvarkė su Valjadolido „Real“.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)