Spekuliacijos, kur ateinančią vasarą persikels L. Messi, įgauna pagreitį. Kaip praneša JAV leidinys „The Athletic“, MLS lygoje žaidžiantis futbolo klubas Majamio „Inter“ artėja prie sutarties su vienu geriausių pasaulio futbolininkų – vyksta pokalbiai su agentu dirbančiu argentiniečio tėvu.

Po pasaulio futbolo čempionato Katare, kuris vyks lapkričio 20 – gruodžio 18 dienomis, pokalbiai su Jorge Messi turėtų būti vėl atnaujinti, o galbūt bus pasiektas ir susitarimas. L. Messi su PSG klubu turi sutartį iki 2022-2023 metų sezono pabaigos.

Po silpno pirmojo sezono Paryžiuje L. Messi atsigauna ir ima mušti įvarčius, tad PSG neabejotinai sieks išsaugoti žvaigždę komandoje. Taip pat daug spekuliuojama argentiniečio sugrįžimo į Barseloną tema.

Vis dėlto Majamio klubas nusiteikęs ryžtingai, juo labiau kad kalbos apie L. Messi atvykimą čia sklando ilgą laiką.

„Inter“ neilgai trukus baigs statyti naują stadioną, į kurį investavo milijardus JAV dolerių. Leidinys taip pat rašo, kad Majamyje stipri pietų amerikiečių įtaka, o tai gali patikti L. Messi.

Jei pavyktų prisivilioti L. Messi, tai JAV futbolo lygai būtų didžiulė reklama. Kol kas MLS gana silpna ir sunkiai gali konkuruoti su krepšinio, beisbolo ir amerikietiško futbolo profesionalų lygomis.

Futbolą dar labiau išpopuliarinti valstijose turėtų padėti ir pasaulio čempionatas 2026 metais, kurį JAV organizuoja kartu su Kanada.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją