Ketvirtadienio vakarą netoli Milano įsikūrusiame prekybos centre peiliu švaistęsis užpuolikas sužeidė penkis žmones, o šeštasis patyrė mirtinų sužalojimų.

46-erių įtariamasis buvo sulaikytas įvykio vietoje, jo motyvai išlieka neaiškūs, tačiau Italijos žiniasklaida skelbia apie nestabilią vyro psichinę būklę.

Tragiškai pasibaigęs įvykis įtraukė kelis futbolo atstovus.

P. Mari, kuris šiuo metu yra paskolintas „Monza“ klubui, vaikščiojo po parduotuvę su žmona ir sūnumi, kuomet nugarą pervėrė aštrus skausmas.

Užpuolikas futbolininkui dūrė peiliu. P. Mari kartu su kitais nukentėjusiaisiais buvo nugabentas į ligoninę, kur penktadienį jam bus atlikta operacija. Nors žaizda buvo gili, vidaus organų ji nesiekė.

„Man pasisekė, bet mačiau, kaip kitam jis dūrė į gerklę – tas žmogus mirė tiesiog prieš mane“, – sakė žaidėjas.

Italijos žiniasklaida praneša, kad užpuoliką nuginklavo patys prekybos centro lankytojai, tarp kurių buvo praeityje „Napoli“ ir Milano „Inter“ garbę gynęs futbolininkas Massimo Tarantino.

„Nesu didvyris, nepadariau nieko ypatingo“, – kuklinosi 51-erių veteranas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją