„Gyvenimas nestovi vietoje. Atsirado galimybė, kuria norisi pasinaudoti. Kalbant apie etapą „Riteriuose“, džiaugiuosi turėjęs galimybę dirbti su talentingais žaidėjais. Jų noras tobulėti yra geriausias įvertinimas man. Laikas klube buvo labai naudingas, esu dėkingas kiekvienam klubo nariui, žaidėjams ir prezidentui“, – „Riterių“ interneto svetainėje cituojamas E. Jankauskas.

Neoficialiomis žiniomis, 47-erių vilnietis prisijungs prie vieno iš Saudo Arabijos klubų trenerių štabo.

Pirmasis iš lietuvių į šios šalies futbolą koją įkėlęs buvo vartininkas Giedrius Arlauskis, 2020-2021 metais atstovavęs Rijado „Al-Shabab“ klubui.

Praeityje UEFA Čempionų lygos nugalėtoju tapęs E. Jankauskas prie „Riterių“ prisijungė prieš prasidedant šiam sezonui. Kartu su komanda A lygoje jis iškovojo 14 pergalių, 7-erias lygiąsias ir patyrė 11 pralaimėjimų.

P. Villaro trenerių štabe likusioms ketverioms rungtynėms lieka Vaidas Sabaliauskas, Mindaugas Malinauskas ir Marius Čeliauskas.

Artimiausias rungtynes „Riteriai“ šeštadienį žais Jonavoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją