UEFA Čempionų lygos D grupės rungtynėse Londone trečiadienį užfiksuotos lygiosios 1:1 neatspindi paskutinių dvikovos akimirkų dramos. Harry Kane'as 95-ą minutę pelnė įvartį ir su visa komanda džiūgavo galvodami, kad laimėti trys taškai atvers duris į kitą turnyro etapą.

Vis dėlto džiaugsmo šokius aptemdė įsiūčio protrūkiai – VAR sistema fiksavo H. Kane'o nuošalę, tad įvartis nebuvo įskaitytas. Vietoje 2:1 „Hotspurs“ turėjo tenkintis galutiniu rezultatu 1:1.

Aikštės šeimininkų strategui A. Conte tai buvo sunkiai suvokiama – italo reakcija buvo tokia karšta, kad aikštės teisėjas olandas Danny Makkelie nedvejodamas parodė jam raudonąją kortelę.

8 taškus D grupėje turinti ir pirmaujant „Tottenham Hotspur“ kitą savaitę turės išvengti pralaimėjimo išvykoje prieš „Marseille“, jei nori prasibrauti į atkrintamąsias varžybas.

„Šis sprendimas mums padarė daug žalos, viliuosi, kad klubas tai supranta, – po rungtynių kalbėjo A. Conte. – Klubas turi išlikti stiprus. Pakartosiu, ši situacija mums padarė daug žalos.“

Ir tęsė: „Norėčiau pažiūrėti, ar tokius sprendimus priimtumėte, jei aikštėje žaistų lygos TOP komandos ir tai būtų svarbios rungtynės. Norėčiau pažiūrėti, ar VAR turėtų tiek drąsos su tokiais sprendimais. Kamuolys buvo prieš Kane'ą. Atsiprašau, bet ši situacija varo mane į neviltį. Tai yra nesąžininga.“

Treneris vylėsi, kad atitinkamą poziciją užims ir Totenamo klubas. „Sporting“ pirmavo rungtynėse po Marcuso Edwardso įvarčio 22-ą min., o rezultatą 80-ą min. išlygino Rodrigo Bentancuras.

„Jūs galėjote matyti iš mūsų šventimo, galvojome, kad jau patekome į kitą etapą. Net nesupratau, kas ten pabaigoje nutiko“, – suglumęs kalbėjo „Hotspur“ gynėjas Mattas Doherty.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją