Dvikovos pirmoje dalyje „Chelsea“ turėjo iniciatyvą ir nuolat grasino varžovų vartams. Galiausiai 23-ią min. Mateo Kovačičiui vienu lietimu pavyko nukreipti kamuolį į „Salzburg“ vartų tinklą ir Londono ekipa išsiveržė į priekį 1:0.

Kone iš karto po didžiosios pertraukos auksinę progą išnaudojo aikštės šeimininkai, pabėgę į greitą ataką. Rezultatą 49-ą min. išlygino „Salzburg“ puolėjas Junioras Adamu.

Atsakymo teko truputį palaukti, bet jis buvo užtikrintas – antrą kartą svečius į priekį išvedė Kai Havertzas (64-ą min.). Pastarojo smūgiuotas kamuolys į vartus įskriejo nuo skersinio.

„Salzburg“ 1 – 2 Londono „Chelsea“

'23 [0 – 1] Mateo Kovačičius
'49 [1 – 1] Junioras Adamu
'64 [1 – 2] Kai Havertzas


Standings provided by Sofascore


Įdomu, kad „Salzburg“ šioje dvikovoje pagerino klubo amžiaus rekordą. Austrijos komanda aikštėje rungtynių pradžioje išrikiavo jauniausią 11-uką klubo istorijoje. Matthiaso Jaissle'o auklėtinių amžiaus vidurkis buvo 22 metais ir 10 dienų.

Tik dvi komandos Čempionų lygoje turėjo jaunesnę starto sudėtį – 2009 metais gruodį „Arsenal“ (21 metai ir 215 dienų) ir 2003 metais gruodį Amsterdamo „Ajax“ (21 metai ir 355 dienos).

Kitose antradienio rungtynėse G grupėje „Sevilla“ namie 3 – 0 nugalėjo „Copenhagen“.

„Sevilla“ 3 – 0 „Copenhagen“

61' [1 – 0] Youssefas En-Nesyri
'88 [2 – 0] Isco
'90+2 [3 – 0] Gonzalo Montielis
'90+5 [raudonoji kortelė] Davidas Khocholava


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją