Į Angliją beveik po trejų metų grįžtantis futbolo specialistas prie komandos prisijungs nuo lapkričio 1 d.

Skelbiama, kad „Villarreal“ klubui „Aston Villa“ sumokės apie 6 mln. eurų siekiantį išpirkos mokestį.

Savo karjeroje U. Emery padėjo Paryžiaus „Saint Germain“ klubui laimėti Prancūzijos lygą, iškovojo tris Europos lygos titulus su „Sevilla“. 2018 metų gegužę jis užėmė „Arsenal“ stratego postą, kur pakeitė ilgai komandą treniravusį Arsene'ą Wengerą.

Tačiau 2019 m. lapričio pabaigoje buvo serijos nesėkmingų rungtynių buvo atleistas iš užimamų pareigų.

Nuo 2020 m. vasaros ispanas vadovavo „Villarreal“ ekipai, kuri šiuo metu „La Liga“ pirmenybėse užima 7-ą vietą ir 4-iais taškais atsilieka nuo 4-ą vietą užimančios „Real Sociedad“ ekipos.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/sportas/futbolas/stringantis-londono-arsenal-klubas-atleido-treneri-emery.d?id=82916039

„Villarreal“ taip pat sėkmingai kovoja UEFA Konferencijų lygoje ir C grupėje pasiekė visas 4-ias pergales.

Standings provided by Sofascore


„Aston Villa“ pokyčių trenerių štabe ėmėsi po ketvirtadienio pralaimėjimo 0:3 „Fulham“ ekipai ir iš vyriausiojo trenerio pareigų buvo atleistas S. Gerrardas.

42-ejų S. Gerrardas prie „Aston Villa“ ekipos vairo stojo praėjusių metų lapkritį.

Buvusi Anglijos rinktinės ir „Liverpool“ žvaigždė per 11 mėnesių laimėjo tik 13 rungtynių per 40 vadovautų mačų. Po pralaimėjimo S. Gerrardas teigė „nepasiduosiantis“ ir ieškosiantis kelių geresnio žaidimo link.

„Nenuoseklumas mums kainavo, štai kokioje padėtyje atsidūrėme. Perėmiau komandą labai panašioje būklėje. Bandėme pasipildyti žaidėjais, jog išeitume iš šios situacijos. Aš esu kovotojas, tai mano DNR.

Aš ir toliau kovosiu, nebent man bus pasakyta kitaip“, – po nesėkmės kalbėjo strategas.

Maždaug po valandos jis išgirdo žinią apie jo atleidimą.

Steven Gerrard
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją