S. Roberto 83-ią min. po dvikovos dėl kamuolio griebėsi už dešinio peties ir su ašaromis akyse iš skausmo buvo transportuotas iš aikštės. Dar tą patį vakarą „Barcelona“ informavo, kad 30-metis gynėjas išsinarino petį ir neapibrėžtam laikui iškrito iš rikiuotės.

Xavi Hernandezas jau buvo išnaudojęs visus keitimus, tad jo auklėtiniams paskutines rungtynių minutes teko žaisti be vieno žaidėjo. „Barcelona“ trečiadienį UEFA Čempionų lygoje susigrums su Miuncheno „Bayern“, tačiau vargu ar S. Roberto galės žaisti šioje dvikovoje.


Kiek anksčiau, 34-ą minutę, katalonams teko daryti priverstinį keitimą dėl kitos traumos – Gavi susižeidė ir taip pat negalėjo tęsti rungtynių.

Nepaisant traumų, rungtynės buvo itin sėkmingos katalonams – įvarčius mušė Ousmane'as Dembele, Sergi Roberto, Robertas Lewandowskis ir Ferranas Torresas.

Pergalė leidžia „Barcelona“ klubui lipti ant kulnų Ispanijos „LaLiga“ lyderiams Madrido „Real“ futbolininkams. Tarp komandų – 3 taškų skirtumas.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją