Nors vilniečiams liko sužaisti dar net septynis A lygos mačus, jie nugalėtojų titulą sau garantavo gerokai anksčiau laiko.

Auksiniu akordu žaliai-baltiems tapo namuose iškovota pergalė 2:1 (1:1) prieš Kauno rajono „Hegelmann“ ekipą.

Pirmojo kėlinio viduryje svečius į priekį smūgiu iš toli išvedė Vilius Armanavičius (25 min.), tačiau jau po dešimties minučių rezultatą išlygino Donatas Kazlauskas (35 min.), o antro kėlinio viduryje, 63 min., šeimininkams pergalę nukalė tiksli Mathiaso Oyewusi ataka.

Žalgiriečiai (72 tšk.) tapo net teoriškai nebepavejami nei tiems patiems kauniečiams (57 tšk.), nei panevėžiečiams (52 tšk.).

Jubiliejinį sezoną „Žalgiris“ iškovojo dublį – laimėjo ne tik LFF taurę, bet ir dešimtą kartą klubo istorijoje triumfavo A lygoje.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais spalio 27 d. Šveicarijoje su „Basel“ (UEFA Konferencijų lyga), spalio 30 d. laukia A lygos namų dvikova su „Džiugo“ komanda, o lapkričio 3 d. – akistata su Bratislavos „Slovan“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją