To priežastis – aikštingas futbolo žvaigždės iš Portugalijos poelgis paskutinėse Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse su Londono „Tottenham Hotspur“ klubu.

Pasak pranešimų, antrojo kėlinio pabaigoje Raudoniesiems Velniams pirmaujant 2:0, Cristiano atsisakė paklusti treneriui ir žengti ant „Old Trafford“ stadiono vejos po keitimo, todėl 89 minutę apskritai paliko aikštės prieigas ir nukiūtino į tunelį rūbinių link.

Buvę futbolininkai, ekspertai tokį Portugalijos rinktinės lyderio elgesį pavadino neprofesionaliu ir nepriimtinu.

Klausimų apie tokį savo auklėtinio žingsnį sulaukęs „Man United“ vyriausiasis treneris Erikas ten Hagas patvirtino, kad snaiperis nesutiko kilti nuo atsarginių suolo, todėl dabar yra nušalintas nuo pagrindinės komandos ir treniruojasi vienas.

„Mums jo trūks šeštadienį, visai komandai jo trūks, bet manau, kad tai yra teisinga, nes jo poelgis buvo nepateisinamas. Aš, kaip treneris, esu atsakingas už vidinę kultūrą klube ir turiu nustatyti tam tikrus standartus bei vertybes. Taigi mano pareiškimas yra aiškus – turi būti tam tikros pasekmės, tačiau taip pat patikinu, kad C. Ronaldo lieka svarbia komandos dalimi“, – pareiškė olandų strategas.

Primename, kad šeštadienį Mančesterio ekipos laukia svarbi išvyka į Londoną ir akistata su vietos „Chelsea“. Abi komandos šiuo metu turnyro lentelėje kulniuoja viena šalia kitos – atitinkamai penktoje ir ketvirtoje vietoje.

8-iuose „Premier“ lygsos susitikimuose šį sezoną žaidęs C. Ronaldo per juos pasižymėjo tik vienu įvarčiu. Tiesa, ir veterano žaidimo laikas yra gerokai susitraukęs – vidutiniškai po kiek daugiau nei 35 minutes.

Įsižiebus naujam konfliktui vis garsiau spekuliuojama, kad 38-ąjį savo gimtadienį vasarį švęsiantis Cristiano jo Mančesteryje greičiausiai nesulauks, nes sausio mėnesį bus parduotas.

Pats savo vaidmeniu šioje karjeros stadijoje nepatenkintas portugalas socialinėje erdvėje pripažino, nepaisant sukauptos didžiulės patirties, šį sykį pasikarščiavęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)