Kauno Žalgiris“ šiuo metu su 50 taškų žengia penktoje turnyro lentelės vietoje ir tik tašku atsilieka nuo du laiptelius aukščiau užimančių „Sūduvos“ ir „Panevėžio“ ekipų. Sekmadienio varžovai iš Šiaulių miesto žengia septinti.

Dėl vietos prizininkų trejete ir kelialapio į UEFA turnyrus kovojantys žalgiriečiai paskutinį kartą Dariaus ir Girėno stadione rungtynes žaidė dar 2018-ųjų metų rudenį.

Pirmoji šio sezono A lygos dvikova Dariaus ir Girėno stadione sekmadienį prasidės 15 valandą, o žiūrovai į stadiono erdves patekti galės likus valandai iki rungtynių pradžios.

„Žalgirio“ abonementų savininkai, moksleiviai bei studentai bilietus į rungtynes gali įsigyti su 30% nuolaida, o senjorams visą spalio mėnesį įėjimas bus nemokamas! Vaikai iki 7 metų taip pat įleidžiami nemokamai.

Dariaus ir Girėno stadione susirinkusius aistruolius džiugins Kauno komandos talismanas Žalgirinis, tribūnose bus galima sutikti ir „Kauno Žalgirio“ salės futbolo komandos žaidėjus.

Žiūrovai turės galimybę nusifotografuoti su šiame sezone komandos kapitono pareigas einančiu Egidijumi Vaitkūnu.

Stadiono lankytojai galės įsigyti gėrimų bei užkandžių, laimėti įvairių prizų.

Beje, „Kauno Žalgiris“ Dariaus ir Girėno stadione žais ir likusias šio sezono namų rungtynes. Spalio 29 d. į Kauną atvyks Gargždų „Banga“, o lapkričio 5 dieną – „Panevėžys“. Minėtose rungtynėse gerbėjų lauks dar daugiau siurprizų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją