Prasčiausią formą karjeroje demonstruojantis C. Ronaldo liko nieko nepešęs, o jo atstovaujama Mančesterio komanda namie 0:0 sužaidė su „Newcastle United“.

49-ąją minutę „Newcastle United“ vartininkas Nickas Pope'as ruošėsi išmušti kamuolį po taisyklių pažeidimo, o C. Ronaldo pamėgino pagudrauti – portugalas suskubo prie kamuolio ir pasiuntė jį į vartus.

Vis dėlto teisėjas įvarčio neįskaitė, o 37-erių futbolininkas už nesportišką elgesį gavo dar ir geltoną kortelę.

Negana to, po keliolikos minučių „Manchester United“ treneris Erikas ten Hagas nusprendė pasodinti C. Ronaldo ant atsarginių suolelio, o portugalas tokiu sprendimu buvo akivaizdžiai nepatenkintas.

Šio susitikimo metu „Manchester United“ du kartus reikalavo 11 metrų baudinių, tačiau po VAR peržiūrų teisėjas abu kartus nusprendė taisyklių pažeidimų nefiksuoti.

C. Ronaldo šį sezoną per 8 mačus „Premier“ lygoje yra įmušęs viso labo vieną įvartį.

Sudėtingą pergalę sekmadienį iškovojo lygos lyderiai Londono „Arsenal“, kurie Bukayo Sako įvarčio dėka 1:0 palaužė „Leeds United“.

„Leeds United“ antrajame kėlinyje nerealizavo 11 m. baudinio. Per pridėtą laiką teisėjas buvo skyręs į Londono klubo vartus ir antrąjį baudinį, tačiau po VAR peržiūros toks sprendimas buvo atšauktas.

Jau ketvirtąją pergalę iš eilės pasiekė su naujuoju treneriu Grahamu Potteriu atgimusi Londono „Chelsea“ ekipa, kuri 2:0 įveikė „Aston Villa“. Du įvarčius pelnė Masonas Mountas.

Kitose rungtynėse „Southampton“ ir „West Ham United“ sužaidė lygiosiomis 1:1.





Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją