Nugalėtojų titulą ginanti „Man City“ į priekį išsiveržė 20 min., kai Joao Cancelo pasiuntė kamuolį į tolimą varžovų vartų kampą. 32 min. tiksliu smūgiu pasižymėjo Philas Fodenas, padidinęs šeimininkų pranašumą.

Antro kėlinio pradžioje puikiu smūgiu trečią rungtynių įvartį pelnė Riyadas Mahrezas, o 65 min. pagaliau pasižymėjo ir Erlingas Haalandas. 22-ejų puolėjas „Premier“ lygoje pelnė 15-ą įvartį, o rezultatyvių rungtynių seriją pratęsė iki septynerių.

Trečią pergalę iš eilės pasiekė ir Londono „Chelsea“. „Aristokratai“ savo aikštėje 3:0 (1:0) nugalėjo „Wolves“ futbolininkus. Pirmą įvartį jau per teisėjo pridėtą pirmo kėlinio laiką pelnė Kai Havertzas, 54 min. pasižymėjo Christianas Pulisičius, o 89 min. paskutinį tašką rungtynėse padėjo Armando Broja.

Kitose rungtynėse „Leicester City“ išvykoje 1:2 pralaimėjo „Bournemouth“ ekipai, „Newcastle United“ 5:1 sutriuškino „Brentford“ komandą, o Londono „Tottenham Hotspur" po vienintelio tikslaus Harry Kane'o smūgio 1:0 palaužė „Brighton“ ekipą.


Standings provided by Sofascore


Tuo metu Vokietijos „Bundesliga“ 9 turo rungtynėse Miuncheno „Bayern“ išvykoje 2:2 (1:0) sužaidė su Dortmundo „Borussia“ ekipa.

33 min. „Bavarus“ į priekį išvedė Leonas Goretzka, o 53 min. antrą įvartį pelnė Leroy Sane.

Tačiau šeimininkai nepasidavė. 74 min. 17-metis Dortmundo ekipos puolėjas Youssoufa Moukoko rezultatą sušvelnino, o jau per arbitro pridėtą laiką Anthony Modeste tiksliu smūgiu galva išplėšė tašką savo komandai.

Po 16 taškų surinkusios Miuncheno „Bayern“ ir Dortmundo „Borussia“ Vokietijos čempionate dalinasi 3-4 vietas. Pirmauja po 17 taškų turinčios Berlyno „Union“ ir „Freiburg“.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją