Suveikus signalizacijai, privati apsaugos bendrovė iškvietė policiją, kuri laiku atskubėjo į įvykio vietą ir suėmė vieną iš įtariamųjų. Likę du šiuo metu yra ieškomi.

Remiantis nepatvirtintais pranešimais, kaimynai girdėjo šūvių, netoli A. Di Maria namų rastas ginklas.

Tai jau trečias kartas pastaraisiais metais, kai 34-erių argentinietis susiduria su plėšikais.

2015-aisiais jie mėgino įsilaužti į A. Di Maria namą Mančesteryje (Anglija), kur krašto puolėjas gynė „Manchester United“ garbę. Futbolininkas tąkart taip pat buvo viduje, ir suveikus signalizacijai vagys paspruko nieko nepešę.

Vis dėlto išgąsdintas žaidėjas su šeima persikėlė gyventi į viešbutį.

Pernai A. Di Maria tiesiog iš aikštės skubėjo namo sužinojęs, kad buvo apiplėštas jo tuo metu atstovauto „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija) rungtynių metu.

Vykstant mačui keturi įsibrovėliai apšvarino futbolininko būstą, išsinešdami grobio už pusę milijono eurų. Vėliau jie buvo surasti ir suimti. Įsilaužimo metu namuose buvo A. Di Maria žmona ir dvi dukterys, tačiau jos vagių nepastebėjo.

Argentinietis į Šiaurės Italiją atvyko praėjusią vasarą kaip laisvasis agentas. Trečiadienį UEFA Čempionų lygos rungtynėse su Haifos „Maccabi“ (Izraelis) jis pasižymėjo trimis rezultatyviais perdavimais, atnešusiais pergalę 3:1.

Iš viso jau 38 rezultatyvius perdavimus savo sąskaitoje Čempionų lygoje sukaupęs A. Di Maria visų laikų suvestinėse aplenkė tautietį Lionelį Messi (37), pakildamas į antrą vietą. Pirmauja portugalas Cristiano Ronaldo (42).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją