Buvęs „United“ ir „City“ vartininkas Peteris Schmeichelis kalbėjo BBC, kad į E. Haalandą tarsi įsikūnija visi geriausi pasaulio puolėjai ir jų talentai.

„Kai žiūriu į Haalandą, matau skirtingus žaidėjus – Cristiano Ronaldo, Filippas Inzaghis, Zlatanas Ibrahimovičius ir kiti ten taip pat yra. Viskas viename. Todėl jis yra toks pavojingas“, – neabejojo P. Schmeichelis.

Pats E. Haalandas kukliai įvertino savo pasirodymą: „Mes pelnėme šešis įvarčius. Ką aš galiu pasakyti, laimėti namie ir pelnyti 6 įvarčius yra puiku.“

„Manchester City“ strategas Pepas Guardiola sako, kad puolėjo statistika yra gąsdinanti. „Skaičiai kalba patys už save. Toks jausmas, kad jis tarsi badauja, tarsi jam reikia tų įvarčių ir dėl to jis veržiasi į kovą. Skaičiai tikrai gąsdinantys“, – sakė jis.

Per paskutines 11 rungtynių E. Haalandas pelnė 17 įvarčių ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Per pirmąsias 8 „Premier“ lygos rungtynes norvegas jau trimis įvarčiais aplenkė lygos rekordininkus Micką Quinną, Papissą Cisse ir Diego Costą. E. Haalanda taip pat yra pirmasis žaidėjas, pelnęs įvarčius savo pirmose ketveriose „Premier“ lygos rungtynėse svečiuose ir yra jauniausias žaidėjas pasiekęs 25-ių įvarčių ribą Čempionų lygoje.


Tokiais tempais „Manchester City“ puolėjas netruks pagerinti ir Alano Shearerio „Premier“ lygos rekordą – 260 įvarčių.

„Jei E. Haalandas užtruks „Premier“ lygoje, jis neabejotinai pagerins rekordą. Nesu tikras, ar tai gali padaryti Harry Kane'as, tačiau tas vaikingas turi viską, kad tai padarytų“, – BBC sakė buvęs „Chelsea“ puolėjas Chrisas Suttonas.

Reikėtų nepamiršti paminėti ir kito rungtynių su „Manchester United“ herojaus – Philo Fodeno, kuris taip pat į savo sąskaitą įsirašė „hat-trick'ą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją