„Bayern“ vietiniame fronte negali laimėti jau visą mėnesį – bavarai nelaimėjo jau ketvirto mačo iš eilės. Šį kartą Juliano Nagelsmanno auklėtiniai 0:1 neatsilaikė prieš „Augsburg“. Vienintelį įvartį 59-ąją minutę pelnė Mergimas Berisha.

Bavarijos ekipa nukrito į ketvirtąją turnyrinės lentelės vietą. Pirmauja Dortmundo „Borussia“ klubas, kuris šeštadienį 1:0 įveikė Gelzenkircheno „Schalke“.

Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė „Barcelona“ ekipa. Ji 3:0 susitvarkė su „Elche“ komanda, kuri jau nuo 14-osios minutės žaidė dešimtyje dėl Gonzalo Verdu raudonos kortelės.

Du įvarčius pelnė Robertas Lewandowskis, vieną pridėjo Memphis Depay'us. Katalonai pirmauja čempionate su 16 taškų, lenkdami vienu maču mažiau sužaidusią Madrido „Real“ ekipą vienu tašku.

Anglijos „Premier“ lygoje – „Manchester City“ ir Londono „Tottenham“ dvivaldystė. Mančesterio klubas šeštadienį 3:0 sutalžė „Wolverhampton“. Įvarčius pelnė Jackas Grealishas, Erlingas Haalandas ir Philas Fodenas.

„Tottenham“ net 6:2 sutriuškino „Leicester City“ komandą. Pirmajame kėlinyje sostinės ekipą į priekį vedė Harry Kane'as ir Ericas Dieris. Nors Lesterio klubas rezultatą lygino, Rodrigo Bentacuras vėl persvėrė rezultatą, o mačo gale per 14 minučių tris įvarčius įmušė po keitimo aikštėje pasirodęs Heung-min Sonas.



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją