„Bayern“ į priekį išsiveržė 36 min., kai po Alphonso Davieso perdavimo puikiu smūgiu pasižymėjo „Bavarų“ talentas Mathysas Telas. Tokiu būdu 17-metis futbolininkas tapo jauniausiu visų laikų „Bayern“ žaidėju, pelniusiu įvartį Vokietijos čempionate.


Tačiau svečiai rankų nenuleido ir 57 min. Chrisas Fuhrichas rezultatą išlygino.

Visgi vos po 3 minučių Jamalas Musiala svečių baudos aikštelėje suklaidino gynėją` ir tiksliu smūgiu ir dar kartą išvedė šeimininkus į priekį.


Bet pasidžiaugti pergale čempionams neteko. Jau per pridėtą rungtynių laiką Matthijsas de Ligtas prasižengė savo baudos aikštelėje, o baudinį užtikrintai realizavo Serhou Guirassy.

Nors Miuncheno „Bayern“ čempionate nesugebėjo laimėti trečių rungtynių iš eilės, bet ji ir toliau laikosi turnyrinės lentelės viršūnėje. Tiesa, sekmadienį „Bavarus“ aplenkti gali „Freiburg“ ekipa.

Šansą pakilti į čempionato viršūnę turėjo ir Dortmundo „Borussia“, bet ji šeštadienį svečiuose net 0:3 (0:2) turėjo pripažinti „RB Leipzig“ futbolininkų pranašumą.

Jau 6 min. Willli Orbanas išvedė „RB Leipzig“, o 45 min. Dominikas Szoboszlai padvigubino šeimininkų pranašumą 2:0. Paskutinį tašką rungtynėse 84 min. padėjo Amadou Haidara.

Kitose rungtynėse „Wolfsburg“ 1:0 nugalėjo Frankfurto „Eintracht“, „Hoffenheim“ 4:1 įveikė „Mainz“, o Berlyno „Hertha“ ir Leverkuzeno „Bayer“ akistata baigėsi lygiosiomis 2:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją