Niekas neabejoja, kad Europos lyga – ne ta lyga, kurioje norėtų žaisti C. Ronaldo. Portugalas nebuvo itin laimingas ir vos vieninteliu įvarčiu iš nuošalės situacijos.

Anot klubo, daugybę metų Čempionų lygoje žaidęs puolėjas nerodė jokio noro žaisti žemesnėje Europos lygoje ir vylėsi, kad pakeis klubą. Be to, vis pasigirsdavo kalbų ir apie žvaigždės nesutarimus su naujuoju strategu Eriku ten Hagu.

Per šešerias rungtynes anglų „Premier“ lygoje C. Ronaldo tik kartą pasirodė aikštėje nuo rungtynių pradžios. Ketvirtadienį jis taip pat buvo įrašytas į komandos starto sudėtį.

C. Ronaldo pirmajame kėlinyje galva įmušė įvartį, tačiau pats tuo metu buvo nuošalėje. Po pertraukos 59-ą min. „Real Sociedad“ žaidėjas Braisas Mendezas pelnė pergalingą rungtynių įvartį.

Įspūdingiausią pergalę iškovojo Romos „Lazio“ komanda, kuri F grupėje 4:2 nugalėjo Roterdamo „Feyenoord“.

Per plauką į Čempionų lygą neprasibrovę Kijevo „Dinamo“ futbolininkai Europos lygoje startavo pralaimėjimu – B grupėj 1:2 nusileido Stambulo „Fenerbahce“. C grupėje Razgrado „Ludogorets“ netikėtai namie 2:1“ įveikė Jose Mourinho treniruojamą „Roma“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją