Iki pertraukos svečiai turėjo vieną gerą šansą, kai po perdavimo iš kairiojo krašto apmaudžiai į vartus nepataikė Nerijus Valskis, savo ruožtu, „Banga“ atsakė tolimesniais Ernesto Stočkūno bei Vaido Magdušausko smūgiais.

Geriausia proga gargždiškiams priklausė antrojo kėlinio viduryje – tada Roberto Vėževičiaus smūgį iš arti atrėmė Deividas Mikelionis.

„Kauno Žalgiris“ atakavo blankiai, tačiau 71-ąją minutę pasiekė pergalingą įvartį. Po keitimo aikštėje pasirodęs Gratas Sirgėdas surengė reidą ir atliko perdavimą Michaelui Thuique, kuris suklaidino Mantą Bertašių ir pasiuntė kamuolį į vartus.

Laikinosios sostinės komanda atsilaikė, laimėjo ketvirtą kartą per pastaruosius penkis mačus ir su 40 taškų žengia 6-oje pozicijoje, „Bangos“ kraityje yra 21 taškas.

„Kauno Žalgiriui“ vadovavo stratego asistentas Nerijus Mačiulis, pavadavęs skaudžią netektį išgyvenantį Roką Garastą. Sekmadienį ryte jis sužinojo apie Kelne mirusį tėvą Virginijų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją