Anglijoje taškus prarado čempionų titulą ginantys „Manchester City“ futbolininkai. Į „Aston Villa“ vartus pirmasis 50-ąją minutę mušė Erlingas Haalandas, bet Leonas Bailey 74-ąją minutę išplėšė lygiąsias 1:1.

Jau trečią kartą šį sezoną aikštę be pergalės paliko „Liverpool“ ekipa. Buksuojantys Jurgeno Kloppo auklėtiniai Liverpulio derbį su „Everton“ sužaidė taikiai 0:0.

Londono „Chelsea“ namie po atkaklios kovos 2:1 palaužė Londono „West Ham“. Praleidę pirmieji, Thomaso Tuchelio auklėtiniai lygino rezultatą 76-ąją minutę, kai pasižymėjo Benas Chilwelas. 88-ąją minutę pergalingą įvartį mušė Kai Havertzas.

Londono „Tottenham“ namie Pierre'o-Emile Hojbergo ir Harry Kane'o įvarčių dėka 2:1 įveikė Londono „Fulham“. Kitose rungtynėse „Brentford“ 5:2 pervažiavo „Leeds United“, „Bournemouth“ 3:2 palaužė „Nottingham Forest“, „Wolves“ 1:0 įveikė „Southampton“, o „Newcastle“ ir „Crystal Palace“ sužaidė 0:0.

Tuo metu Vokietijoje antrą kartą iš eilės taškus prarado Miuncheno „Bayern“ futbolininkai, kurie išvykoje 1:1 pasidalino po tašką su turnyrinės lentelės kaimynais Berlyno „Union“. 12-ąją minutę šeimininkai buvo išsiveržę į priekį, bet 15-ąją minutę Joshua Kimmicho įmuštas įvartis nulėmė lygiąsias.

Bavarai turnyrinėje lentelėje su 11 taškų nukrito į trečiąją vietą. Lyderiais su 12 taškų tapo „Freiburg“ futbolininkai, kurie 3:2 nugalėjo Leverkuzeno „Bayer“. Kituose mačuose „Koln“ 4:2 pranoko „Wolfsburg“, Bremeno „Werder“ 2:0 susitvarkė su „Bochum“, o Gelzenkircheno „Schalke“ 1:1 išsiskyrė su „Stuttgart“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją