Jame penktą pergalę iš eilės iškovojo vienintelis kol kas nė taško nuo čempionato pradžios neišbarstęs klubas Londono „Arsenal“, kuris namuose 2:1 (1:0) įveikė Birmingamo „Aston Villa“ ekipą.

Dar tris taškus Mikelio Artetos auklėtiniams garantavo tikslūs Gabrielio Jesuso (30 min.) ir Gabrielio Martinellio (77 min.) smūgiai. Svečių gretose antro kėlinio viduryje pasižymėjo Douglasas Luizas (74 min.).

Dar vieną benefisą surengė Norvegijos futbolo vunderkindas Erlingas Haalandas. Tris kartus kamuolį į varžovų vartų tinklą per mažiau nei kėlinį (12, 23 ir 38 min.) pasiuntęs puolėjas ne tik padidino savo įvarčių sąskaitą iki 9, bet ir paklojo pamatus triuškinamai „Manchester City“ pergalei 6:0 (3:0) prieš lygos naujoką „Nottingham Forest“ kolektyvą.

Dublį nugalėtojų gretose atliko Julianas Alvarezas, sykį tribūnas pradžiugino Joao Cancelo.


Savo ruožtu šalies vicečempionai „Liverpool“ futbolininkai dramatiškai išplėšė pergalę 2:1 (0:1) prieš „Newcastle United“ tik per teisėjo pridėtą laiką.

Įvarčiais apsikeitus Alexanderiui Isakui ir Roberto Firmino lemiamą žodį 90+8 min. tarė Fabio Carvalho, po sumaišties baudos aikštelėje įgrūdęs kamuolį į vartus šūviu nuo skersinio.


Tuo metu Londono komandų derbyje tarp „West Ham United“ ir „Tottenham Hotspur“ buvo užfiksuotos lygiosios – 1:1 (0:1).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją