Anglijos „Premier“ lygoje netikėtai suklupo Londono „Chelsea“ klubas, kuris išvykoje 1:2 neatsilaikė prieš „Southampton“. 23-ąją minutę Raheemas Sterlingas išvedė „mėlynuosius“ į priekį, bet Romeo Lavia ir Adamo Armstrongo įvarčiai dar iki pertraukos persvėrė rezultatą ir nulėmė šeimininkų pergalę.

„Southampton“ pakilo į 7-ąją turnyrinės lentelės vietą ir nustūmė „Chelsea“ komandą į 8-ąją. Kitose antradienio rungtynėse Londono „Fulham“ 2:1 palaužė „Brighton“, Londono „Crystal Palace“ 1:1 išsiskyrė su „Brentford“, o „Leeds United“ 1:1 sužaidė su Liverpulio „Everton“.


Italijos „Serie A“ pirmenybėse žaidė visos trys pirmaujančios komandos, o turnyrinės lentelės viršūnėje atsidūrė „AS Roma“. Jose Mourinho auklėtiniai namuose užtikrintai 3:0 susitvarkė su „Monza“. Du įvarčius nugalėtojams pelnė naujokas Paulo Dybala, vieną pridėjo Rogeris Ibanezas.

Vienu tašku nuo lyderių atsilieka Milano „Inter“ futbolininkai, kurie savo žiūrovų akivaizdoje 3:1 nugalėjo „Cremonense“. Į trečiąją vietą nukrito taškus praradę dabartiniai čempionai „AC Milan“, kurie išvykoje 0:0 sužaidė su „Sassuolo“.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją